Bedrijfsfeesten bij Grieks restaurant Delphi in Coevorden

Bent u op zoek naar een plaats om uw bedrijfsfeest te houden? Kom eens langs bij restaurant Delphi, authentiek Grieks eten bereid met verse ingrediënten. U kunt kiezen uit het gewone à la carte menu dat op alle dagen beschikbaar is, of in overleg een zelf samen te stellen menu voor grote groepen. Neem contact met ons op om dit te bespreken.

Mogelijkheden voor bedrijfsfeesten

Grieks restaurant Delphi is om verschillende redenen een goede keuze voor een bedrijfsuitje. Niet alleen is er een uitgebreide, typisch Griekse menukaart met authentieke gerechten gemaakt met verse ingrediënten, ook hebben wij een aantrekkelijke en voordelige optie om zelf het menu samen te stellen.

Bij ons kunt u genieten van een uiteenlopend menu voor een altijd lage prijs. Daarbij komt dat dit menu aanpasbaar is naar uw wensen.  Natuurlijk kunt u op alle dagen dat wij open zijn bestellen van het à la carte menu. 

Het is tevens mogelijk om het restaurant of een deel hiervan af te huren voor een bedrijfsfeest voor grote groepen. Gelieve hiervoor ruim van tevoren reserveren. Dit kan telefonisch via 0524-518673. Ook voor kleinere groepen vragen wij u telefonisch te reserveren.

Geïnteresseerd in een bedrijfsfeest voor uw bedrijf bij restaurant Delphi? U kunt telefonisch contact met ons opnemen.