Grieks eten voor de hele familie in Coevorden

De Griekse cultuur staat erom bekend veel waarde te hechten aan de familie. Bij elkaar komen en samen eten is dan ook van groot belang. U kunt dan ook voor al uw familiefeesten terecht bij restaurant Delphi. Of u nu een verjaardag, bruiloft of jubileum te vieren heeft, of als u gewoon gezellig met de hele familie bij elkaar wilt komen. Met een uitgebreide Griekse menukaart voor zowel eten als drinken, alsmede extra lage prijzen voor de allerkleinsten onder ons, is er voor ieder wat wils. Perfect voor als u gezellig met elkaar wil tafelen. Daarnaast is het ook mogelijk om, in overleg, te genieten van een zelf samengesteld menu. Ideaal voor grote groepen. 

Samen dineren bij Delphi

Bij Grieks restaurant Delphi zijn er verschillende opties voor groepen. Natuurlijk kunt u te allen tijde bestellen van het à la carte menu. Er is daarnaast ook in overleg  een optie voor het zelf samenstellen van een menu. Niet alleen is dit voordelig en gezellig, ook kunt u het aanpassen aan wat u precies wilt. kinderen tot en met 12 jaar eten voor een lage prijs mee. 

Heeft u een familiefeest met een grote groep, bijvoorbeeld van een bruiloft? Dan is het ook mogelijk om het restaurant of een deel hiervan af te huren. Gelieve hiervoor ruim van tevoren reserveren via 0524-518673. Ook voor kleinere groepen wordt u vriendelijk verzocht een reservering aan te vragen.

Wilt u meer informatie over familiefeesten bij Delphi? Bel dan gewoon op. U en uw familie zijn van harte welkom in het restaurant.